Wij kiezen bewust voor lokale vollegronds teelten die weer en wind moeten doorstaan.

 Oogsten en leveren graag aan een lokale markt

Aanbod restaurants

We telen kruiden , eetbare bloemen en vergeten groenten met aandacht voor smaak en kwaliteit. Onze kruiden worden dagvers geoogst op bestelling waardoor ze extra veel smaak hebben. We verpakken ze in schaaltjes of kisten.

We telen ook graag eetbare bloemen , ze zijn niet alleen mooi maar ze voegen ook geur, smaak en kleur aan de gerechten toe. Het oogsten van de bloemen gebeurt met de grootste zorg. Ze worden verpakt in schaaltjes of op vaas waarbij ze bij koel houden , het best bewaren.

Zowel voor onze kruiden als voor onze bloemen volgen we de seizoenen.  Alles wordt in volle grond geteeld. We hebben veel aandacht voor bodemvruchtbaarheid en vitaliteit van onze gewassen. Daarom gebruiken we geen chemische bestrijdingsmiddelen noch kunstmest maar bodemverbeteraars zoals compost , lavameel , zeewierkalk en compostthee. Een groot deel van het werk wordt door ons handmatig verzorgd, verder laten we ons ondersteunen door het bodemleven en diversiteit aan allerhande insecten en dieren.

Ons aanbod voor Chefs: Wekelijks wordt ons aanbod verstuurd naar de Chefs:  op maandag worden de bestellingen verwerkt en op dinsdag wordt geoogst en diezelfde dag rechtstreeks geleverd.

 

Wenst u graag ons aanbod te ontvangen of hier meer over te weten?

 

anouk@bouquetgarni.be

Aanbod particulieren

Voor fijnproevers stellen we elke week (van juni tot eind september) een mand samen met verse en lokale seizoensprodukten (groenten, kruiden en eetbare bloemen).

 Hiervoor werken we samen met collega’s die producten leveren die onze oogsten aanvullen.

 

Hebt u interesse en wenst u graag hiervan op de hoogte gehouden te worden?

 

anouk@bouquetgarni.be

 

Aanbod workshops

De weelderige tuin van kruiden en eetbare bloemen van Bouquet Garni is  een paradijs voor alle zintuigen en het bezoeken waard.

Om onze ervaring en kennis van de wereld van smaken, geuren en kleuren te delen organiseren we workshops in samenwerking met Chefs, theesommeliers, Yoga leraars, en anderen

 

anouk@bouquetgarni.be

 

Privé workshops

Bent u met minstens 10 personen en lijkt het je wel leuk om eens een namiddag/avond samen met vrienden te gaan experimenteren met de natuur. Dan is dit de geschikte activiteit voor u: we zorgen voor een tafel, stoelen, een hapje en een drankje voor de deelnemers en zorgen voor een onvergetelijke uitstap..

 Samen genieten met familie , vrienden, collega’s, verjaardagen  van een heerlijke workshop in de tuin. Workshops kunnen op maat gemaakt worden , kies uit ons aanbod of geef aan wat je graag zou wensen en we creëeren samen de ideale workshop op maat.

 

Enkele voorbeelden:

*Rondleiding van de tuin

*Natuurlijke cosmetica

*Thee workshop

*Yoga workshop

*Botanical diner in samenwerking met Chefs

 

anouk@bouquetgarni.be